top of page
Zoeken

Don't Forget to Smile! 😀

Bijgewerkt op: 7 jan. 2022

Ik was er altijd al heilig van overtuigd dat wanneer je glimlacht tijdens een examenpresentatie, of zelfs een mondeling examen, je een extra punt krijgt. Geen 13/20 dus, maar een 14/20. No way! Yes way!Ik maak mijn studenten er regelmatig op attent. Glimlach! Wees Enthousiast! Geef ik dan hogere punten...? Geen idee... maar waarschijnlijk wel.


Ook professionals aan wie ik commerciële trainingen geef, raad ik aan om te glimlachen. Ik ben er ook van overtuigd dat je meer verkoopt door die glimlach.


Hoe kan dat?

  • Een glimlach verlaagt het stressniveau

  • Een glimlach faciliteert het empathisch vermogen

  • Een glimlach is de basis van een relatie (ja, ook in niet-professionele relaties haal je best je mooiste glimlach boven!)

  • Een glimlach is ook enorm besmettelijk. Glimlacht er iemand naar je in de supermarkt, dan vind je dat fijn en beantwoord je de sympathieke geste waarschijnlijk met een glimlach.


Zit de smile niet ingebakken in je persoonlijkheid, oefen dan toch maar. Want hoewel een fake smile makkelijk gespot wordt, behoudt ie toch nog z'n effect.


Wil je te weten komen wat je zo nog allemaal kan doen om succesvoller je klanten te helpen? Contacteer me dan gerust om het samen op maat te bespreken. Ik beloof je dat ik tijdens dit kennismakingsgesprek oprecht zal glimlachen! 😀


😊 🙂 😀 😃 😄 😁 😆39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page